Snelle levering meubels en materialen
Meubels gratis geleverd
3 jaar garantie
Nederlands fabricaat
Grote voorraden, scherpe prijzen

Je laten inspireren...

Vind een meubel die past bij jouw interieur

...
Korting
Wonen
...
Buiten
...
Thuiswerken
...
Loungebank Christie
Op maat maken
...
Kapstok Joyce
Op maat maken
...
Kast Luwe
Op maat maken
...
Bureau Bram
Op maat maken
...
Tafel Xavi
Op maat maken
...
Keukentrolley Tineke
Op maat maken
...
Buitenkast Suzie
Op maat maken
...
BBQ tafel Boris
Op maat maken
...
Houtopslag Brand
Op maat maken
...
Bijzettafel Jaylinn
Op maat maken
...
Wijnrek Sophia
Op maat maken
...
Kast Karen
Op maat maken
Ben helpt

We inspireren je graag met onze mogelijkheden. Maar voel je vrij om ons ook te inspireren met jouw ideeën.

Meerdere gingen je voor

Lees hoe anderen Maak je Meubel hebben ervaren

Steigerbuis meubel inspiratie

Bij MaakJeMeubel.nl zijn we er om je te inspireren. Onze unieke en stijlvolle steigermeubels laten zien wat er allemaal mogelijk is als je besluit om je eigen meubels te maken.
Laat je inspireren door onze steigerbuis Loungebank Christie, een perfecte aanvulling op elke woonkamer of tuin. Of wat dacht je van onze Kapstok Joyce? Dit stuk biedt een industriële touch aan je hal of entree.
Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke opbergoplossing, hebben we de Kast Luwe en Kast Karen. En voor de werkplek is er onze Bureau Bram, een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk thuiskantoor.
Een diner is niet compleet zonder onze Tafel Xavi. En met onze Keukentrolley Tineke wordt koken een fluitje van een cent. Buitenliefhebbers zullen weg zijn van onze Buitenkast Suzie en BBQ tafel Boris, terwijl onze Houtopslag Brand zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde buitenruimte. En laten we onze Bijzettafel Jaylinn en Wijnrek Sophia niet vergeten, de perfecte finishing touch voor elke ruimte.

Laat je inspireren door onze selectie en begin vandaag nog met het maken van jouw eigen industriële steigermeubel. We kunnen niet wachten om te zien wat je creëert! Start nu met winkelen!
Bij MaakJeMeubel.nl is het maken van je eigen meubel gemakkelijk en leuk. Met slechts een paar klikken ben je op weg om jouw unieke meubelstuk te maken.
Onze collectie is een toonbeeld van wat mogelijk is met een beetje creativiteit en de juiste materialen. Elk van onze meubelstukken toont de schoonheid van industriële steigerbuizen en de veelzijdigheid van ons assortiment. En het beste is, je kunt ze zelf maken!

Laat je inspireren en begin vandaag nog aan jouw steigermeubel avontuur. Met MaakJeMeubel.nl is jouw droommeubel slechts een klik verwijderd.
Kies de stijl, de grootte, de kleur en de vorm die bij jouw ruimte en persoonlijkheid passen. En als je hulp nodig hebt, zijn we er altijd om je te begeleiden.
Bij MaakJeMeubel.nl, wordt je geinspireerd, ben je creatief en maak je het verschil. Ontdek de voldoening van het zelf maken van meubels vandaag nog! Jouw ideale meubel wacht op je, dus waar wacht je nog op?

Maak je meubel op maat
Maakjemeubel webshop keurmerk Maakjemeubel ideal logo