Bezorgen


Voor bestellingen betaal je € 49,95 transportkosten*
Wij vervoeren onze producten met ruim 25 eigen vrachtwagens en daarnaast maken wij (indien nodig) gebruik van een erkende vervoerder. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we voorraadproducten zelfs binnen 2 werkdagen leveren als dat gewenst is. Ook producten die geproduceerd of besteld moeten worden, kunnen we met korte levertijden bij je afleveren. 

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een kraan en zijn zelflossend. Dat betekent dat de chauffeur zichzelf kan redden als hij de materialen komt bezorgen.
Als je via de webwinkel bestelt, wordt er gevraagd hoe de loslocatie bereikbaar is. Aan de hand daarvan beslissen we of we een kleine wendbare wagen of juist een grotere vrachtwagen kunnen sturen. Ook als je op andere wijze bestelt, kan je het aangeven als het los-adres lastig bereikbaar is.
Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag.

Buitenland:

Wil je iets geleverd hebben in bijvoorbeeld België of Duitsland (grensstreek) dan is dit vaak ook mogelijk, hier zijn wel vrijwel altijd transportkosten bij van toepassing. Informeer vooraf bij ons naar de mogelijkheden en kosten!

Via de webwinkel kan je niet bestellen voor levering in het buitenland.

*Binnen Nederland, excl. de Waddeneilanden. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
 

Afhalen


Aan de Generatorstraat 25 in Veenendaal vind je ons afhaalmagazijn.

Hier kan je op alle werkdagen terecht tussen 8:00 - 12:30 en 13:00 - 17.00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies(meer informatie) later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies