Levering meubels binnen 4 weken
Meubel gratis geleverd
3 jaar garantie
Nederlands fabricaat
Grote voorraad materialen

Niet zeggen, maar doen

Maak je Meubel probeert zich te onderscheiden door niet teveel te praten over ‘groen ondernemen’, maar het gewoon te doen.

Bij elke beslissing, klein of groot, de Schepping meenemen in de overwegingen.
Dat is ons motto.

Energie positief

Maak je Meubel is onderdeel van de groep Hardeman Veenendaal. Deze groep is o.a. actief in systeembouw, bouwmaterialenhandel, productie van beplating en vastgoed-ontwikkeling. De volledige Hardeman groep is energie-positief. Onze ruim 30.000 zonnepanelen wekken meer energie op dan al onze fabrieken, magazijnen, kantoren en machines verbruiken.
Ons hoofdkantoor is volledig gas-loos. We lopen consequent voorop in allerhande productontwikkeling waar het gaat om het elektrificeren van ons materiaal.

Productie in Nederland

Wij geloven in productie in Nederland, waardoor korte vervoerslijnen ontstaan voor onze producten en proberen het over grote afstanden over de wereld verplaatsen van grondstoffen ieder jaar een stukje te verminderen.

Bij elke beslissing, klein of groot, de Schepping meenemen in de overwegingen, dat is ons motto. Of het nu nieuwe type coatings betreft of het schoonmaakmiddel voor de vloer. Als we steeds een praktisch stapje zetten allemaal, in plaats van te focussen op onhaalbare vergezichten, komen we verder.

Efficiënt transport

Door eigen efficiënt transport vanuit Veenendaal in Midden-Nederland met een up-to-date wagenpark van tientallen vrachtwagens, proberen we ook ons dieselverbruik te minimaliseren.