INFORMATIE EN INSTRUCTIES


De industriële meubelen van Maakjemeubel geven een bijzondere uitstraling. Deze meubelen zijn ook goed met elkaar te combineren. De verschillende kleur mogelijkheden maken dat u de industriële meubelen perfect op uw persoonlijke smaak kunt afstemmen.
Maakjemeubel.nl biedt een ruime collectie industriële meubelen. En u kunt uw keuze verfijnen door zelf de gewenste maatvoering op te geven. Wilt u een eigen ontwerp laten maken? Neem daarvoor direct contact met ons op.
Al snel verandert u uw huis, tuin en/of kantoor met een unieke, in het oog springend meubel. We leveren supersnel uw bestelling!
 

Unieke meubels

Heeft u een ruimte in huis waar geen standaardmeubel past? Dan is dit het moment om een meubel op maat te maken. Of wilt u zulke originele meubelen dat u door uw bezoek overladen wordt met complimenten? U ontwerpt ze zelf of wij doen het voor u. Alles is mogelijk.
 

Wij maken je meubel of Maak je meubel zelf

Standaard leveren wij uw industriële meubel als compleet gemonteerd meubel. Bent u een echte doe-het-zelfer en wilt u het meubel zelf in elkaar zetten dan is dit ook mogelijk. U hoeft niet bang te zijn voor honderden schroefjes en dikke montageboeken. De meubelen worden als bouwpakket geleverd en voorzien van een duidelijke montagehandleiding.
Deze optie heeft u alleen wanneer een meubel een verzinkte afwerking heeft!
 

Topkwaliteit en de beste service

Bij Maakjemeubel.nl vindt u niet alleen de beste kwaliteit. We staan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden door middel van onze Whatsapp service. Dagelijks vervaardigen onze ervaren monteurs de meubelen naar de wens van onze klant. Dit zorgt ervoor dat u de perfecte meubelen kunt kiezen of zelf kan ontwerpen. Enthousiast? Bestel nu, dan heeft u uw industriële meubelen razendsnel in huis.
 

Klantenservice

Onze klantenservice kunt u dagelijks bereiken onder nummer 0318 - 559944. Of u kunt ons contactformulier  invullen en beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies(meer informatie) later opnieuw tonen ik ga akkoord met cookies