Binnen 4 weken geleverd
Meubel gratis geleverd
3 jaar garantie
Nederlands fabricaat
Achteraf betalen mogelijk
Hoe leveren wij

Onze op maat gemaakte meubels leveren wij compleet in elkaar gezet bij jou voor de deur. Beschermd verpakt en meestal op een pallet. De meubels worden door ons niet uitgepakt.

Wij leveren standaard op de begane grond. Woon je op een verdieping, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer leveren wij

Wij leveren van maandag t/m vrijdag door heel Nederland.

Enkele dagen voor levering nemen wij telefonisch contact met je op om de leverdatum en het dagdeel door te geven waarbinnen de levering zal plaatsvinden

Waar leveren wij
Wij leveren door heel Nederland (Exclusief de Waddeneilanden)

Vaak is het ook mogelijk om iets geleverd te hebben op de Waddeneilanden, België en grensstreek Duitsland. Hier zijn wel altijd transportkosten bij van toepassing. Informeer vooraf bij ons naar de mogelijkheden en kosten! Via de webwinkel kan je niet bestellen voor levering in het buitenland of op de Waddeneilanden.

Waarmee leveren wij
Met onze 25 bakwagens en gekwalificeerde chauffeurs kunnen wij de meeste leveringen zelf verzorgen.

Mocht de gewenste levering niet door ons zelf kunnen worden verzorgt dan maken wij gebruik van een erkende transporteur.

Wat kost leveren
Al onze meubels leveren wij altijd Gratis.

Losse artikelen leveren wij vanaf een besteding van € 250,- ook gratis. Onder dit bedrag rekenen wij € 72,50 bezorgkosten

Algemene voorwaarden
Lees hier onze gelden algemene voorwaarden.